Skip to content ↓

Yhdistyksen toiminta

Suomen UWC-yhdistys järjestää vuosittain useita tapahtumia, joihin kaikki UWC-kouluissa tai UWC-lyhytkursseilla opiskelleet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Tapahtumista ilmoitetaan Hajahuomiossa ja yhdistyksen Facebook-ryhmässä. Mikäli haluat järjestää oman UWC-tapahtumasi (esimerkiksi UWC-piknik Oulussa tai UWC-saunailta Turussa), ota yhteyttä hallitukseen ja tehdään ajatuksesta todellisuutta!

Vuosittaiset tapahtumat:

Yhdistyksen kevätkokous

Kevätkokouksessa vahvistetaan muun muassa edellisvuoden tilinpäätös ja myönnetään vastuuvapaus tilinpäätöksestä vastuussa olleelle hallitukselle, sekä valitaan uusi hallitus seuraavalle toimintakaudelle (1. syyskuuta − 31. elokuuta).

Kesätapaaminen

Yhdistyksen perinteinen kesätapaaminen kokoaa yhteen UWC-porukkaa eri vuosilta muistelemaan omia UWC-aikojaan ja vaihtamaan kuulumisia viikonlopun ajaksi. Kesätapaaminen on samalla pakollinen perehdytystilaisuus uusille stipendiaateille, ja tilaisuus tavata vanhempia UWC-oppilaita.

UWC-piknik

Loppukesästä innokkaat yhdistysläiset suuntaavat johonkin Helsingin puistoista viettämään kaunista kesäpäivää eväskoreineen, piknikpeittoineen ja perinteisine mölkkytaistoineen.

Yhdistyksen syyskokous

Syyskokouksessa päätetään muun muassa seuraavan vuoden stipendipaikkajaosta ja talousarviosta, vahvistetaan toimintasuunnitelma sekä valitaan yhdistykselle toiminnantarkastajat.

Pikkujoulut

Vuosi päättyy yhdistyksen pikkujouluihin, joita vietetään jonkun UWC:sta jo valmistuneen alumnin luona.

Muu toiminta:

Hajahuomio

Hajahuomio on yhdistyksen oma lehti. Lehti lähetetään jäsenille. Vuodessa lähetetään 1−3 numeroa, joista ensimmäinen kaikille jäsenrekisterissä oleville ja loput kuluvan vuoden jäsenmaksun maksaneille.