Skip to content ↓

Jäsenyys ja jäsenmaksut

Suomen UWC-yhdistyksen hallitus voi hyväksyä yhdistyksen jäseniksi  UWC-oppilaitoksissa opiskelevia, niissä opiskelleita tai opettajina toimineita Suomen kansalaisia tai muita Suomessa asuvia tällaisia henkilöitä sekä henkilöitä, jotka ovat muutoin olleet mukana UWC-liikkeen toiminnassa.

Kouluilla opiskelevat ovat opiskelunsa ajan jäseniä automaattisesti. Koulusta valmistuneen tulee maksaa jäsenmaksu, mikäli haluaa jatkaa yhdistyksen jäsenenä ja olla äänioikeutettu yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenmaksut ovat yhdistykselle tärkeä tulonlähde, jolla rahoitetaan yhdistyksen toimintaa Suomessa. Jäsenmaksuista saaduilla tuloilla voidaan järjestää tapahtumia ja tukea yhdistyksen vapaaehtoisia hallintokustannuksissa. Suunnitelmissa on myös rahoittaa stipendejä jäsenmaksutuloista! Jäsenmaksun maksaminen kannattaa, sillä se oikeuttaa äänestämään yhdistyksen kokouksissa. Yhdistyksen oma lehti, Hajahuomio lähetetään jäsenmaksun maksaneille sähköpostitse.

HUOM! STIPENDIN HAKIJAT EIVÄT VOI LIITTYÄ SUOMEN UWC-YHDISTYKSEN JÄSENIKSI. HAKIJOIDEN EI TARVITSE  EIKÄ TULE MAKSAA JÄSENMAKSUA.

Täytä jäsenhakemus tästä.

Jäsenmaksut ovat seuraavat:

  • yksivuotisjäsenmaksu: 20€, alennettu yksivuotisjäsenmaksu opiskelijoille: 15€
  • viisivuotisjäsenmaksu: 80€, alennettu viisivuotisjäsenmaksu opiskelijoille: 62€
  • ainaisjäsenmaksu: 160€

Yhdistyksen tili, jolle jäsenmaksu tulee maksaa on:

Tilinumero: FI48 6601 0003 1161 91

Nimi: Suomen United World College-yhdistys r.y.

Merkitsethän myös viitenumeron maksuun maksamasi jäsenmaksun perusteella:

  • Yksivuotisjäsenmaksun viitenumero: 10016
  • Viisivuotisjäsenmaksun viitenumero: 10058
  • Ainaisjäsenmaksun viitenumero: 10087